Make-up
PRODUKTER
Sitemap
Øjne
Ansigt
Læber
Pensler


DIN KURV - KLIK HERXomii
Messingvej 54 A
8940 Randers SV
Tlf. 31 39 37 12
Fax. 86 43 92 30
E-mail. info@xomii.dk
CVR. 30 86 96 99

© Xomii.dk 2011 - All rights reserved

BLUSH UP 10 PALETTE
Pris pr stk. 87 kr.-

Før kr. 219,- SPAR 60% (Januar udsalg)

Vælg antal:

     På lager.

En professionel make-up palette til brug for alle hudfarver. Og derfor også god til make-up artister der har brug for et multi-værktøj til stressede situationer, eller bare til en hurtig touch-up på kunder. Den er let at have med sig, og til photoshoots, let lige at trække op og bruge, i stedet for at have enkelte rouge ”kapsler” med. Dette er den vel nok den billigste løsning, og pga. pigmentet, så holder den i meget lang tid.

Kan bruges som highlighter, blush, contour, bronzer eller øjenskygge.
Kr. 8,70 pr. rouge!! Sikke en deal.
Og ja, paletten har også en fin contour farve. Så spring blot ud i det! Makeup paletter med contour farver har ofte ikke så stort et farvespektre.
Der er 4 matte blushes, og resten har et flot skær eller er med glimmer. Kommer i et matte palette. Har et væld af forskellige farver, rangerende fra varm tyggegummi pink til glimtende ferskenfarvet og naturfarver som vil passe alle hudteinter. Der er flere varme farver end kolde. De matte farver kan godt virke til at være let pudrede at påføre, så udvis omhu og påfør lidt af gangen.
Du bliver måske lidt forskrækket når du lige åbner paletten, da farverne virkelig er spækket med pigment. Men hvis du har de rigtige make-up børster, så tager det 10 sekunder lige at duppe den stærke orange på kinderne uden at trække hele farven op. Klovnelooket undgås, ved at se rouge som en accessory, og ikke som en ”look”-skaber. Et dap med børsten på en rouge, og så op på f.eks. æblekinden, giver et synligt med forsigtigt udtryk. Igen Less is More. Forsøg dig frem, men gør det forsigtigt.
Denne håndterlige kvalitetspalette bliver en fast rutine at bruge, da man kan sætte sin lid til pigmentet i de 10 silkebløde blushes.
Hvis man har en blushbørste, så har de også en god stor størrelse, så man let kan ”swirle” produktet på børsten. Husk, at da de er højt pigmenterede, så får man også en del produkt på. Less is More. Start med lidt på kinderne, og byg derefter op. Det er en god metode, da der er mere arbejde i, at mindske en rougeteint. Mange slags farver, til ethvert humør.
Er du solbrun, så er de altså også et hit – især den lysgyldne, da den så vil virke som en highlighter.
Farverne kan virke lysreflekterende på huden, som om at de er i familie med en hightlighter. Men det er selvfølgelig forskelligt fra person til person.
Jo lysere du er i huden, jo mindre produkt kræver det at du applikerer. Hvis du er mørk  og har tør hud, så kræver det en primer, eller en god fugtighedscreme, hvis du vil have en stærk farve. Husk at hvis du bruger foundation, så vil disse farver stå mere frem, da pigmentet har noget at gribe i.
Hvis du er varm i huden, er der måske nogle af farverne der simpelthen ikke klæder dig, og det samme kan siges, hvis du er kold i huden. Prøv dig frem.
Undskyld at billederne ikke giver paletten den retfærdige belysning som den kræver. Dette er en lækker palette og du kommer langt med en let påføring. De er lette at arbejde med, og den miderste i toppen er rigtig god til et ”ungpige” look, så man ser frisk ud.
Hvis nogle af farvene skræmmer dig, hvorfor så ikke mikse den hotte pink, med en lysebrun, eller en den matte gyldne farve. På den måde, nedtoner du farverne til at passe til netop din stil. Lidt ”kindrødt” på kinderne, kan få din make-up til at syne endnu bedre.
Folk der har testet denne palette, har fundet gengangere der ligner nogle af MACs blushes.
Øverst fra venstre til højre: Blooming, Sincere, Pink Swoon, Devil, Refined Golden Bronzer.
Nederst fra venstre til højre: Coygirl, Sunbasque, Fleur Power, Full Fuchsia, Strada.
 
Kr. 87,- (DECEMBER TILBUD) for en palette med 10 blushes! Normalpris for en blush i butikkerne kan variere, men vi kan helt sikkert sige, at denne kvalitet, absolut ikke går hånd i hånd med prisen. Dette er et scoop! Og det er egentlig lidt kedeligt at skulle nævne prisen i forhold til paletten. Faktisk så glem prisen. Dette er en genial palette til den kræsne make-up entusiast. Du får et produkt med en holdbar stamina, masser af pigment og gode pålidelige farver. Du vil ikke fortryde dit køb! Og i tilfælde af at du gør, så vil vi meget gerne høre fra dig. Dette er et vinderprodukt i enhver samling. Hvis du ikke er på rouge/blush bølgen endnu, så hop bare om bord! Hér er et produkt der vil følge dig i lang tid. Og der er så mange videoer på internettet, om hvordan du lægger rouge, blush, contour etc. Det er ikke svært. Sæt dig ned i 10 min. med en god børste, og begynd i det små. Måske med en lyserød farve, og kun ved lige at duppe 2 gange på hver kind. Herefter kan du stryge den pålagte farve fra ”æblekinden” optil over øret. Alt efter hvor du applikerer, og med hvilken farve, så ændrer dit udtryk sig. Prøv dig frem.

Ingredienser: Talc, Mica (CI 77019), Mineral Oil, Kaolin, Titanium Dioxide, Magnesium Stearate, Isopropyl Palmitate, Lanolin, Methylparaben, Propylparaben. Kan indeholde: Mica (77019), Titanium Dioxide(CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)(CI 77007)(CI 16035) (CI 15850:1) (CI 19140:1) (CI 42090)

Nettovægt: 35g. = 10 x 3,5g. pr. blush
Mål på den ydre palette: 23.5 x 0,10 x 1,3cm.
Diameter pr. blushfarve: 3,5 mm                          
 
Webshop udviklet af SideWalk webbureau